Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...

ΦΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!



Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...

Κι όμως αδέρφια, ζούμε εποικοδομητικές στιγμές! Η ιστορία μας φιλοδωρεί
σχεδον καθημερινά με γεγονότα που ξεκαθαρίζουν το τοπίο δράσης και ύπαρξης μας!!
Αυτό το αγωνιστικό τριήμερο, βιώσαμε όλοι μας, έστω και με διαφορετικούς
τρόπους, την συναισθηματική φόρτιση που προκαλεί η πιθανότητα του να σκλαβωθούμε!!
  Είναι πρωτοφανές, αλλά αυτός ο αγώνας δεν είναι ιδεολογικός, δεν είναι ταξικός
  αλλά ξεκάθαρα Υπαρξιακός!! Το κυρίαρχο και μοναδικό αίτημα είναι η Ελευθερία!!! 
Νομίζω η χθεσινή νύχτα επιβεβαίωσε και στον πιο αδαή, πως το σύστημα-κράτος
  είναι απέναντι μας με μοναδικό σκοπό να επιβάλλει την πλήρη υποδούλωση μας!! Σ 'αυτό
το χαραγμένο πλάνο των δροκόμορφων εξουσιαστών, συμμετέχουν απροκάλυπτα οι
  ένστολες δυνάμεις καταστολής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η συστημική τηλεμετάδοση
  αλλοίωσης της ορατής πραγματικότητας!! 
Είναι ορκισμένοι και φαντάζουν πεπεισμένοι..διαθέτουν τεχνολογία, στρατούς και σχέδιο δράσης, όμως δεν είναι ανίκητοι!! Χθες ο καταραμένος προδότης Παπουτσής, έθεσε σε λειτουργία ένα ευφυές κατά την γνώμη του σχέδιο, ώστε να κοντρολάρει το πλήθος! Ενεργοποίησε χιλιάδες ένστολους δούλους οι οποίοι εγκλώβισαν περίτεχνα τους ανυποψίαστους διαδηλωτές σε δυο, τρία σημεία του κέντρου με σκοπό να παραμείνει η πλατεία Συντάγματος άδεια! Στην Αμαλίας οι διαδηλωτές έζησαν το τι πάει να πει ασφυξία και από θαύμα δεν ποδοπατήθηκε αθώος κόσμος!! Δηλαδή μας νίκησαν;;
Όχι αδέρφια!! Ο κόσμος που ήθελε βρήκε διέξοδο, ξεγλίστρησε από την αποχαυνωμενη αγανάκτηση των συνδικαλιστών και χτύπησε από την πίσω πόρτα!! Πάντα υπάρχει πίσω πόρτα, πάντα υπάρχει αντίδοτο και προπαντός λύση!!
Τυλίχθηκε η πόλη στις φλόγες, ξηλώθηκαν τα περιττά και εκσφενδονίστηκαν με λύσσα, ο αγωνιστικός παλμός κορυφώθηκε!! Ο κάθε άγνωστος, έδινε στον διπλανό του (που πρωτόβλεπε) κουράγιο, ο αυθόρμητος συντονισμός κατάφερε να συμπαρασύρει τα πάντα και τους πάντες!!
Δεν είδα κανέναν να φοβάται..Δεν άκουσα κανέναν να κατακρίνει τις επιτόπιες δράσεις, όλοι έμοιαζαν επιτελούς Ελεύθεροι!! Διαφορετικοί ο ένας με τον άλλο, χωρίς κοινές ηλικίες και ιδεολογικές αφετηρίες, μα την δεδομένη στιγμή το ετερόκλιτο ανθρωποσύνολο άγγιξε το απόλυτο όλο της μονάδος!! Όλοι ένα, όλοι ενάντια στην υποδούλωση!! Οι Ελεύθεροι άνθρωποι, απέδειξαν χθες με την αγωνιστική τους δράση, πως έχουν κουράγιο να ματώσουν για την τελική νίκη!!
Αδέρφια μου, τίποτα δεν είναι περιττό σ 'αυτό τον αγώνα..χεριά, πόδια, μυαλά, καραμπίνες, διαδίκτυο, συμμορίες, σπίτια, ομάδες, σταθερά τηλέφωνα, φωτοτυπικά μηχανήματα, ρούχα, εκρηκτικά, εύφλεκτα υγρά, laptops, κινητά τηλέφωνα, καταλήψεις, καβάτζες, άπειρα κείμενα, φωνές, εγρήγορση, άμυλα, έντυπα, ΔΡΑΣΗ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΜΕ!!!
Και για να μην εθελοτυφλούμε, δεν διακυβεύεται πλέον η ελευθεριά μας!! Η τυπική μας ελευθερία, εκλάπη χθες δια της ψήφου των εκπροσώπων της ντροπής! Τα παραπάνω χρειάζονται για να αναπτυχθεί ουσιαστική δράση, ώστε να επανακτήσουμε το αυτονόητο δικαίωμα στην Ελευθερία και την αυτονομία των υπάρξεων μας!!
Γι 'αυτό Αδέρφια ας ανασκουμπωθούμε διότι από σήμερα μας περιμένει επίπονη, επαναστατική αυτοαπασχόληση!! Δεν φτάνει να αναπαράγουμε ιστορικές αναφορές για τις αναρχικές κολεκτίβες της τότε Ισπανικής επανάστασης! Και για τους Θεούς, σταματήστε να πιστεύεται πως αποκλειστικά μεσώ διαδικτύου θα αλλάξει κάτι...το πιο πιθανό, είναι να συμβεί, το πατάω ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή, παρά κάτι το ουσιαστικό!! Το διαδικτυακό αντάρτικο είναι απαραίτητη δράση και με εκπληκτικές προοπτικές εξέλιξης, όμως θέλει ακόμα τον χρόνο του για να ωριμάσει!! Όπως και να έχει είναι άλλος ένας κρίκος της αντιστασιακής αλυσίδας και τίποτα περισσότερο!!
Άκαπνα, Ανέξοδα, Ατσαλάκωτα και χωρίς Τραυματισμούς, Επανάσταση δεν γίνεται!!!
Με Υφάκι, Εξυπνάδες, Πολυλογίες και καθαρά παπούτσια, οι διεκδικήσεις ξεμακραίνουν!! Πόσο μάλλον η πολυπόθητη Ελευθερία που μας στερούν!!
Στους επόμενους μήνες αδέρφια θα συμβούν πρωτόγνωρες κοινωνικό πολιτικές ζυμώσεις!! Εμείς οι άνθρωποι με τις ελεύθερες άκαμπτες ψυχές, οφείλουμε να αποδειχθούμε μπροστάρηδες των αγώνων!! Συσπειρωθείτε, οργανωθείτε και δράστε όπως νομίζεται καλύτερα!! Η πορεία των γεγονότων και η αδιάκοπη αγωνιστική ορμή, να είστε σίγουροι πως θα οδηγήσουν σε νέα φωτεινά κινήματα και εμπνευσμένες δράσεις!! Ο στόχος μας ιερός: η Λευτεριά μας!!!
Καλή τύχη σε όλους!!!

-Λιάκος Μπουρνόβας-

Δεν υπάρχουν σχόλια :