Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Διαβάζοντας στο Μαύρο Σαλόνι -22-

Βοήθεια μας!!!



Περί εξορκισμού!!!

Φεύγει σε λίγες μέρες και αυτός ο χρόνος..αφήνοντας να εννοηθεί, 
πως τα όρια στενέψανε. Όχι τα περιθώρια, αυτά εδώ και καιρό εξανεμίστηκαν, αλλά τα όρια!!!
Και όταν τα όρια περιορίζουν τον ορίζοντα της ζωής, τότε ο άνθρωπος συνοφρυώνεται 
στους τσιμεντένιους κύβους που διαμένει. Σιγώ ουρλιάζοντας!!!
Δυσκολοχώνευτο έτος το 2011, ελάχιστοι πρέπει να είναι αυτοί που το αγάπησαν και μέσα σ 'αυτούς τους ελάχιστους βρίσκομαι και εγώ! Μην απορείτε φίλοι μου, η χρονιά αυτή θα μείνει στην ιστορία σαν την μεγάλη αρχή του τέλους και αυτό είναι αδιαμφισβήτητα, σαρκαστικά, απολαυστικό.
Όχι, ο καπιταλισμός δεν πέθανε!!! Η νέα τάξη δεν ηττήθηκε και η επανάσταση
συνεχίζει να στρογγυλοκάθεται ως συνήθως στην κερκίδα σαν κραυγάζων θεατής. Κι όμως,
κάτι άλλαξε,κάτι που είναι ικανό να ταρακουνήσει συθέμελα αυτόν τον πλανήτη, στέρεψαν τα τραπεζογραμμάτια, δεν υπάρχει χρήμα προσεχώς ούτε για δείγμα!!!
Τα πλαδαρά ανθρωπάρια, εκείνοι που τόσα χρονιά, είχαν πλουσιοπάροχα κουρνιάσει στην σιγουριά του δημοσιοϋπαλληλικού αστισμού, τώρα έτσι στα ξαφνικά έμειναν ξεβράκωτοι.  Πάει το ρευστό στέρεψε και το πλαστικό, χάθηκε και η εναλλακτική του δάνειου, με αποτέλεσμα, η γύμνια των μετρίων να είναι ορατή πλέον και στο απόλυτο σκοτάδι του σήμερα!!!
Παρόλο που στη φυλή των μετρίων αστών αξίζουν τα χειρότερα, δεν παύω να τους λυπάμαι.  Για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους βςβαίως!  Όπως και να 'χει, σε αποβλακωμένους
οργανισμούς, οφείλουμε να δείχνουμε μια κάποια επιείκεια, ειδικά όταν
αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας!
Βουτηγμένοι λοιπόν στην κατάθλιψη της ανυπαρξίας τους οι αστοί, λόγω έλλειψης χρημάτων
και καταναλωτικής δράσης, τις γιορτινές αυτές ημέρες, τρώνε το καταπέτασμα
και συσκέπτονται αναμεταξύ τους...
Το τι θα αποφασίσουν και το πως τελικά θα δράσουν δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε..καθώς ούτε και οι ίδιοι έχουν ιδέα για το που κατάντησαν και για το που τους πάνε! Συνήθως αυτή η φυλή καταλήγει μπροστά στις κάλπες ελπίζοντας. Δεν σκέπτονται, εκτελούν!
Αλλά αδέρφια μου, αυτοί θα παραμείνουν ως έχουν. Μ 'εμάς τι γίνεται; Υπάρχουμε ακόμα, αυτό είναι γεγονός! Υπάρχουμε και δυστυχώς γεννηθήκαμε για να αντέχουμε περισσότερο, και στους τρικυμισμένους καιρούς που ζούμε, αυτό είναι μεγάλο προσόν!!!
Θα παλέψουμε αδέρφια, θα τους πολεμήσουμε, με την παραδοσιακή αλητεία που τόσα χρονιά μας δίδαξε η ζωή. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από ιδεολογικά δεκανίκια και δεν ανήκουμε σε   κομματομάγαζα.
Είμαστε το τίποτα με αρχηγό τον κανένα!! Είμαστε αλήτες και σαν αδέσποτα σκυλιά θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας!!
Η επιβίωσή μας εξαρτάται αποκλειστικά από το δικό μας πείσμα!! Παραμείνετε ο εαυτός σας και μην ξεχνάτε πόσο ξεχωριστοί και μοναδικοί είστε ανάμεσα στον σωρό τους!! Οπλίστε με θάρρος τα σιδερικά σας και σημαδέψτε τους με δεξιοτεχνία!! Όσους νεκροζώντανους και να σωριάσετε λίγο
θα ΄ναι..συνεχίστε να πυροβολείτε ακάθεκτοι!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ!!!

ΛΙΑΚΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΒΑΣ

 
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Δεν υπάρχουν σχόλια :